Over Ons

Bestratingsbedrijf A.A. Snijders in Monster, Westland

Welkom bij Bestratingsbedrijf A.A. Snijders in Monster, Westland.
Het in 1953 opgerichte bestratingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op het gebied van alle soorten en maten van bestratingen kennis heeft en garant staat voor vakkundig aangebracht straatwerk.

Familiebedrijf

A.A. Snijders Bestratingen is een Westlands familiebedrijf opgericht door A.A. Snijders, vervolgens kwamen zijn zonen Dick en Marius Snijders ook in het bedrijf werken .
Inmiddels is de derde generatie ook in het bedrijf, Nathan Snijders.

Voldoende kennis en materieel

Wij hebben de kennis en het materieel in huis voor moderne bestratingstechnieken, waaronder machinaal bestraten, tot en met ambachtelijk straten: ‘onder de hamer’.
Onze klantenkring bestaat uit bedrijven en gemeente Westland.

Onze certificeringen

vca

VCA**

VCA** staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Aangezien veiligheid een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering van A.A. Snijders & Zn, is onze organisatie VCA** gecertificeerd. Dit certificaat is immers bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA**-certificaat terecht verplicht gesteld. Inmiddels wordt de VCA** algemeen erkend als industriestandaard op het gebied van veiligheid.

ISO9001

ISO 9001

Met onze ISO 9001-certificering laat A.A. Snijders & Zn. zien dat het voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is voor onze relaties een bewijs dat wij kwaliteit dus hoog in het vaandel hebben staan!
ISO 9001 werd ontwikkeld rond een kern van principes voor kwaliteitsmanagement. Deze principes vormen een solide basis, die door het management van bedrijven wordt herkend als een sleutel voor succes.

BHV

BHV training

Een aantal van onze medewerkers zijn getraind voor Bedrijfshulpverlening (BHV). Om te zorgen dat de kennis up to date blijft, worden er trainingsdagen georganiseerd. Tijdens deze dagen worden alle BHV onderwerpen besproken en geoefend. Met het herhalen van deze trainingen worden de certificaten verlengd.

SBB erkend-leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

A.A. Snijders en Zn. is een door SBB Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat jongeren die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk bij A.A Snijders en Zn. kunnen leren. Zo zorgen wij er onder meer voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar komen binnen ons bedrijf.

Voor een leuke en uitdagende stage plek in de infra kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop.