Uw speeltuin is onze passie

Parelduiker, Monster

Aanleg

Een veilige speelomgeving begint bij de juiste montage en installatie van het speeltoestel en de daarbij horende valondergrond. Om dit te waarborgen werken wij bij A.A. Snijders uitsluitend met vakbekwaam personeel die bekend zijn met de wet en regelgeving op het gebied van spelen.

Onze specialismes:

- Installeren en monteren van speeltoestellen in alle maten (volgens NEN-1176).

- Aanbrengen van valondergronden, onder andere rubbertegels, kunstgras, houtsnippers en zand (volgens NEN-1177).

- Aanbrengen van straatmeubilair en omliggend straatwerk.

 

 

Inspecties

Om kinderen zo veilig mogelijk te laten spelen in het van belang om alle benodigde veiligheidsinspecties uit te voeren. omdat dit als verantwoordelijke beheerder zijnde niet altijd meevalt hebben wij ons bij A.A. Snijders in het uitvoeren van deze inspecties gespecialiseerd. Zo zal onze SVS**-inspecteur u als beheerder ontlasten en samen met u de speelplaats zo veilig mogelijk houden. Al onze inspecties worden uitgevoerd aan de hand van de NEN-EN1176 en 1177 normen.

Alle gegevens die uit de inspectie komen verwerken wij gelijk voor u in een logboek zodat u alle informatie over het desbetreffende toestel of valondergrond binnen handbereik heeft.

 

 

Onderhoud en reparatie

Het juiste onderhoud aan speeltoestellen en speelplaatsen draagt in belangrijke mate bij aan het voorkomen van onveilige situaties voor kinderen. Om deze onveilige situaties te voorkomen voeren wij, aanvullend op de diverse veiligheidsinspecties, onderhoud en reparaties aan uw toestellen en valondergronden uit.

Mochten er dus aan de hand van inspecties gebreken aan uw toestel zijn geconstateerd, of heeft u last gehad van vandalisme, kunnen wij dit dus eenvoudig voor uw verhelpen. Zodat de kinderen weer op een veilige manier gebruik kunnen maken van de speelplaats.

 

 

Onze opdrachtgevers

Wij bij A.A. Snijders bedienen een zeer breed scala aan opdrachtgevers. Zo voeren onder andere werkzaamheden uit voor gemeentes, scholengemeenschappen, zorginstellingen, bedrijven en particuliere opdrachtgevers.

Speeltuin laten aanleggen door A.A. Snijders & Zn.?

Zoekt u een betrouwbare, professionele en persoonlijke partner die vakkundig te werk gaat in het aanleggen van speeltuinen? A.A. Snijders helpt u graag bij uw project!

Kunnen wij u helpen?

Via onderstaande knop kunt u direct een offerte aanvragen.